OVER ONS

 

Nutswerk B.V. is een jong bedrijf, dat gestart is in het jaar 2000. Oorspronkelijk is het bedrijf opgericht door de vorige eigenaar, maar in 2001 heeft Jan Minnaard, de voormalige bedrijfsleider, een deel van het bedrijf overgenomen en in 2003 is hij volledig eigenaar geworden.

Nadat men is gestart met  10 werknemers is Nutswerk B.V. in de loop van de jaren uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 30 werknemers. Een aantal werknemers die de start van het bedrijf hebben meegemaakt zijn nog steeds in dienst.

Door de kennis en vaardigheden die worden beheerst door de werknemers is Nutswerk B.V. vandaag de dag een gerenommeerde aannemer op het gebied van kabels en leidingen in de provincie Zeeland.

In de loop van de jaren heeft Nutswerk B.V. zich verder ontwikkeld en toegelegd op de nieuwste technieken voor de aanleg en montage van kabels en leidingen. Zo kan het bedrijf graafwerkzaamheden uitvoeren, persingen maken, horizontale gestuurde boringen maken en glasvezel inblazen.

 

Jan Minnaard zorgt samen met de uitvoerder voor de aansturing. Hierdoor zijn de lijnen kort. Dit zorgt samen met de boven genoemde technieken en 30 man personeel dat Nutswerk B.V. snel inzetbaar is. Deze kracht is niet onopgemerkt gebleven, waardoor Nutswerk B.V. werkzaamheden uitvoert voor Delta Infra B.V., gemeenten en vele andere klanten.

Nutswerk is begonnen met een kantoor in Tilburg, daarna in de Watertoren te Goes en sinds 2006 is het kantoor gevestigd in Wemeldinge. In 2009 is het bedrijf uitgebreid met een bedrijfspand in Kapelle maar doordat dit bedrijfspand te klein werd is de opslag van materialen en machines eind 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie op het bedrijventerrein De Smokkelhoek te Kapelle. Op het kantoor worden de werkvoorbereiding, revisie en administratie verzorgd.

Het werkgebied van Nutswerk B.V. beslaat, verdeeld over twee sectoren, een groot deel van de provincie Zeeland. Het primaire werkgebied bestaat voornamelijk uit Zuid- en Noord- Beveland. Terwijl het secundaire werkgebied de rest van Zeeland beslaat met af en toe een project buiten de provincie.

 
 
 
 
 
PRIVACYBELEID NUTSWERK B.V.